Caz incredibil în Marea Britanie! O femeie a născut tripleţi la trei ani diferenţă. Fiul ei, George, are deja 3 ani, în timp ce frăţiorii Noah şi Lilah sunt nou-născuţi. Vezi mai jos cum s-a întâmplat minunea.

Britanica Sarah Swann, în vârstă de 45 de ani, l-a născut prima dată pe George în anul 2012. Femeia, un inginer IT din Leicester, a rămas însărcinată în urma unui tratament de fertilizare in vitro, pe care l-a început în septembrie 2011. Pentru a mări şansele de a rămâne gravidă, medicii i-au prelevat 5 ovule, pe care le-a fecundat. Dintre acestea, Sarah a folosit numai două şi a decis să le congeleze pe celelalte trei. În luna mai 2014 însă, femeia a hotărât să-i mai facă un frăţior băieţelului ei, ajuns deja la 3 anişori.

tripleti_0

Din cauza vârstei înaintate pentru a deveni mămică, specialiştii au folosit toţi embrionii. Dar… surpriză! Ambii embrioni s-au dezvoltat, iar femeia a rămas însărcinată cu gemeni. Astfel, în luna ianuarie, aceasta i-a adus pe lume pe Noah şi pe Lilah, perfect sănătoşi. Oricine îi vede pe stradă crede că micuţul George are o soră şi un frate mai mici. Cu toţii sunt, de fapt, tripleţi născuţi la trei ani distanţă, deoarece au fost concepuţi în acelaşi timp. Sarah Swann susţine că i-au fost ascultate rugăciunile şi crede că este vorba despre un miracol divin.

Citește și: O femeie din Marea Britanie a născut 4 copii în 8 luni, dar nu sunt cvatrupleți! Cum e posibil? (Foto)

Sursa