Dacă tot este zi de sărbătoare, Nata Albot a decis să o marcheze printr-o postare deosebită pe rețelele sociale. Aceasta a dezvăluit detalii neștiute despre relația pe care o are cu Andrei Bolocan și sentimentele față de acesta. 

Într-o manieră care, cu siguranță va trezi zâmbetul multor internauți îndrăgostiți sau în căutarea iubirii, Nata Albot a reușit să descrie sentimentele pe care le are față de Andrei:

Happy Saint Thursday everybody! Dacă ai să-mi aduci azi flori, bine. Dacă nu, nu-i grav. Poate am să ies eu din casă, să-ți aduc niște ciocolată neagră. Dar pentru că zăpada-i de jumate de metru, mai mult ca sigur că nu voi ieși. N-avem nicio poză de la nuntă, pentru că…hahaha noi n-am făcut nuntă. Lumânări de la cununie n-am păstrat, pentru că noi…..😁trăim necununați. Inel cu diamante am înțeles că n-am nicio șansă să primesc până mă zbârcesc și cred că nici pentru tine nu-i ușor să mă vezi în fiecare zi fără coafură, make-up și mai mereu cu jumate de țâță afară pentru că ghici de ce? Noi avem un al patrulea copchil în casă! Să știi că toate ridurile apărute în ultimii ani pe fața mea sunt din cauza ta. Și de fapt, eu pentru asta te-am ales”, a dezvăluit jurnalista și fondatoarea Klumea.

„Pentru că mă faci să râd mai des decât să fiu tristă, pentru Stănescu și pentru dimineața ceea de după vacanță, când ai intrat, semi aghesmuit după o noapte turbată cu vreo fată, pe ușa redacției de la Jurnal, cu chitara în mână, și din mers mi-ai cântat Halo de Beyonce. @fatamamei ❤️ au trecut niște ani și eu îți dau voie să publici această fotografie și să spui la toți ce se întâmplă între noi. Fotograf: Viorel Mardare”, este destăinuirea Natei Albot, care a trezit numeroase aprecieri din partea prietenilor virtuali.

Pe voi cum v-a cucerit jumătatea? Vă mai amintiți de acel prim moment în care ați înțeles că el sau ea este persoana potrivită?

Sursa: Instagram.com