În timp ce unora dintre noi selfie-urile nu le aduc decât satisfacție, pentru alții, prețul este prea scump. Mulți oameni nici măcar nu realizează că atrag pericolul odată ce țin în mâini camera de filmat sau telefonul mobil. Pentru ca să vă reamintim despre situațiile de risc pe care le creează acest tip de fotografie, vă prezentăm mai jos o serie de selfie-uri cu sfârșit nefericit.

Rusoaica de 17 ani Xenia Ignatyeva, s-a ridicat pe un pod situat la înălțimea de circa 8 metri pentru a-și impresiona prietenii cu un selfie. Din nefericire, tânăra și-a pierdut echilibrul și s-a prăbușit peste un cablu electric, care a electrocutat-o mortal.

În decembrie 2012, pop star-ul Jenni Rivera a urcat în avionul său privat, iar, înainte de decolare, și-a realizat un selfie în compania trupei sale. Din nefericire, nimeni nu a rămas în viață după această catastrofă.

În luna iunie, prietenele Collette Moreno și Ashley Theobald și-au realizat un selfie comun, în timp ce se îndreptau spre o petrecere. Câteva clipe mai târziu, coliziunea în care a fost implicat automobilul i-a luat viața lui Collette.

La 26 aprilie, Courtney Sanford a postat peinternet un selfie pentru a-și demonstra simpatia față de piesa „Happy”, a lui Pharrel Williams în timp ce conducea automobilul pe un drum din Carolina de Nord. Câteva secunde mai târziu, mașina sa s-a lovit de un camion, iar accidentul s-a dovedit a fi fatal.

Aceasta e ultima poză pe care și-a realizat-o interpretul mexican Jadiel, înainte ca acesta să sufere un accident de motocicletă fatal. Totul a avut loc la New York în luna mai a anului 2014.

Gary Slok și mama sa și-au făcut acest selfie cu puțin timp înainte ca avionul Malaysian Airlines MH17 să se prăbușească în Ucraina, în luna iulie a acestui an.

Oscar Otero Aguilar și-a pierdut viața după ce a încercat să-și facă un selfie cu utilizarea unui pistol și să-l încarce pe Facebook. Mexicanul de 21 de ani s-a împușcat în cap.

Aceste două femei erau cât pe ce să-și piardă viața după ce și-au realizat un selfie în timp ce cântau în mașină. Cazul iranienelor nu s-a sfârșit tragic. Femeile și-au lovit automobilul într-un alt vehicol, apoi și-au făcut un alt selfie, în timp ce se îndreptau spre spital. 

Foto: mirror.co.ukperezhilton.comtopteny.com

Distribuie articolul: