Despărțirea dintre cel mai scump fotbalist din istoria Portugaliei și supermodelul Irina Shayk s-a dovedit a fi un eveniment așteptat de către ambii parteneri. Cel puțin asta dă de înțeles Cristiano Ronaldo, în primele sale declarații de după despărțire. Presa străină constată că fotbalistul și-a găsit foarte rapid o nouă muză, care cunoaște lumea fotbalului și i se va putea dedica lui Ronaldo în totalitate!

Fotbalistul portughez Cristiano Ronaldo a confirmat oficial despărțirea de supermodelul rus Irina Shayk, scrie Associated Press. Din declarațiile sale, rezultă că Ronaldo a recunoscut că relația sa cu Irina s-a sfârșit foarte firesc și că nu regretă ceea ce s-a întâmplat. „Relațiile noastre, care au durat 5 ani, au ajuns la final. Am ajuns la concluzia că cest lucru va fi potrivit pentru ambii. Îi doresc Irinei multă fericire”, a mărturisit fotbalistul pentru sursa citată. 

Celebrul fotbalist nu a comentat în niciun fel motivele pentru care a avut loc această separare și nici nu a mărturisit că noua femeie cu care iese acum este nimeni alta decât reporterul sportiv Lucia Villalon. 

Într-un comunicat recent, purtătorii de cuvânt ai Irinei declarau: „Putem confirma că Irina Shayk și-a încetat relația cu Cristiano Ronaldo, care a durat 5 ani”. Cu privire la despărțirea subită, însă, Irina nu intenționează să acorde absolut niciun interviu. 

Despre faptul că Ronaldo și Shayk s-au despărțit, mass media străine informau încă acum câteva zile.

Potrivit unor ipoteze, cauza despărțirii celor doi ar fi fost refuzul Irinei de a participa la o petrecere dedicată zilei de naștere a mamei lui Christiano, care a împlinit, de curând, 60 de ani. „S-au certat foarte serios și totul s-a terminat cu aceea că înainte de Revelion, Ronaldo a rămas singur cu fiul său. A fost ultima picătură, pentru că de câteva luni, cei doi nu se înțelegeau prea bine”, a declarat o sursă apropiată celor doi.

Presa din Occident scrie că relația dintre Ronaldo și Shayk a devenit una distantă după ce supermodelul i-a dat de înțeles lui Cristiano că nu are de gând să renunțe la cariera sa pentru a deveni soția sa și mama copiilor săi, inclusiv a băiețelului pe care îl educă. 

Cel mai sesizabil a fost faptul că Shayk a lipsit cu desăvârșire de la decernarea premiilor sportive „Balonul de Aur 2015”, care a avut loc pe 12 ianuarie, la Zürich, Elveția. Ronaldo a luat Balonul de Aur, dar nu a menționat niciun cuvânt despre iubita sa în discursul de mulțumire. 

La doar câteva zile după confirmarea separării dintre cei doi, aflăm că Ronaldo posedă o muză nouă. Jurnalista Lucia Villalon are 26 de ani și este mai tânără cu 3 ani decât Ronaldo. Aceasta nu a ezitat să publice pe internet o fotografie în care apare în compania lui Cristiano, care pare a fi destul de fericit. Se pare că cei doi au fost împreună și la „Balonul de Aur”.  Lucia, cel puțin, iubește fotbalul și i se va dedica mai mult ca precis celui mai scump fotbalist din istoria Portugaliei!

Foto: hawtcelebs.com, Instagram

Distribuie articolul: