Te-ai plictisit de rutina zilnică? Vrei ceva nou, interactiv și distractiv? Atunci avem soluția perfectă! Îți prezentăm cele mai interesante evenimente, la care poți merge pe final de săptămână. Fie că o faci alături de prieteni, familie sau chiar de unul singur, noi îți dorim un weekend mi-nu-nat!

Evenimente culturale

1.Anim’est Chișinău 2017

Anim’est, unicul festival de film de animație care-i aduce pe copii și adulți într-o sală de cinema, revine pe marile ecrane de la Chișinău cu cele mai apreciate filme din ultimii ani. Cea de-a șaptea ediție a Festivalului Internațional de Film de Animație Anim’est va avea loc în perioada 26-29 octombrie 2017, la Cinematograful Odeon. Biletele pot fi achiziționate pe iticket.md și în cinematograf, pe tot parcursul festivalului.

Citește și: Surprize mari pentru cei mici de la Anim’est Chișinău 2017

poza 4

2.Mevv Acoustic #5

Spectacolele LIVE „Mevv Acoustic” revin cu cel de-al 5-lea show din această campanie. De data aceasta pe 26 octombrie, la ora 18:00, în incinta Teatrului Național „E. Ionesco”, Mevv îți pregătește un nou Spectacol LIVE. Dacă ai mai fost la careva dintre spectacole şi crezi că deja ştii ce te aşteaptă, greşeşti. Pentru că te aşteaptă altceva! Mai multe detalii, AICI.

poza 5

3.Tasty by Makers

Ai chef să petreci o seara cu GUST, înconjurat de oameni talentați și creativi? Atunci studioul MAKERs este locul potrivit. Vineri seara, cei de la MAKERs ți-au pregătit un program complet, de la muzică bună, la fashion show.

Vezi și: Delectează-ți simțurile în acest weekend! Încearcă Tasty by MAKERs (Foto)

makers

4.Maratonul Copiilor

La data de 28 octombrie, Misiunea Socială „Diaconia” a Mitropoliei Basarabiei organizează, pentru al patrulea an consecutiv, Maratonul copiilor. Maratonul Copiilor este un eveniment ce transformă o cursă obișnuită de alergări într-un gest de solidaritate. Acesta are drept scop atragerea atenţiei asupra necesităţii implicării copiilor în acțiuni de caritate. Pașii alergați de către ei vor scurta distanța dintre realitatea și visul unui copil de a merge la școală. Evenimentul va avea loc la data de 28 octombrie, între orele 10:00-13:00, la Manejul de Atletică Ușoară, strada Andrei Doga 26. Pentru a participa la Maraton, copiii și părinții lor sunt invitați să completeze formularul online de înregistrare AICI.

poza 6

Evenimente pentru femei

1.Brunch en rose: Aproape de femeile ce luptă cu carcerul mamar

La final de Octombrie vă invităm la un eveniment cu totul deosebit, un brunch cu note Rosé.
Vedeta casei nu va fi un vin rose, dar un proiect ce are drept scop să ajute femeile ce luptă cu cancerul mamar. Rozmarin Cafe împreună cu Run Pink Moldova organizează un Brunch caritabil în cadrul proiectului Octombrie Roz (luna de prevenție a cancerului la sân) și ne propunem colectarea de fonduri bănești care vor ajuta la confecționarea perucilor pentru femeile ce înfruntă această maladie. Prețul biletelor: 250 lei. Pentru bilete și rezervări ne puteți contacta la acest număr de telefon. Rezervările sunt obligatorii.

poza 8

2.Bazar tomnatic la Kasandruta!

Pentru că e toamnă afară și pentru că această toamnă ne răsfață cu timp frumos am decis să vă răsfațăm și noi cu lucruri la prețuri modice într-un cadru de poveste, la Kasandruta! Orice obiect ce ne-a însoțit pentru o vreme, dar acum e deja uitat, merită o șansă la o nouă viață! Așa că vă invităm să scotociți printre chilipiruri. Pentru ca să ne facem timpul și mai frumos, vom avea pentru voi și câte ceva gustoșel: copturi dulci, învârtită, covrigi seci și babă neagră, toate din cuptorul „Bunișor de la Bunica”. Vedeta toamnei – Vișinata. Intrarea este liberă pentru toată lumea frumoasă.

poza 9

3.WOW Business Mom

Martenitatea, indubitabil, este o perioadp extrem de frumoasă şi intensă în viaţă unei femei. Cu toate acestea, odată ajunse la această etapă a vieţii, multe femei resimt stagnarea dezvoltării personale, şi e pe bună dreptate, or toată atenţia, grija, dragostea şi timpul sunt direcţionate puiului de om căruia i-a dat viaţă. Totodată, mamele sunt o sursă de energie şi inspiraţie care depăşesc toată oboseală nopţilor nedormite, ritmul dinamic al vieţii şi lipsa cronică de timp pentru sine. Aceste mămici obişnuite au reuşit să transforme idei simple în afaceri prospere. Cine sunt aceste mămici? Cum au reuşit? Care au fost dificultăţile cu care s-au întâlnit? Dar cel mai important, cum orice mămică poate deveni „business mom” veţi afla la atelierul din 28 octombrie. Preţ intrare : 50 lei. Pentru înregistrare , va rugăm să accesaţi acest link.

poza 10

4.Wedding Coffee, ediția III

Vă invităm la un eveniment informativ pentru cei care planifică nunta în curînd. Veți învața cum să planificați eficient un eveniment atît de grandios și cum să îl organizați corect. Iată doar câteva dintre subiectele ce vor fi abordate: Cum începem pregătirile de eveniment; Unde ne inspirăm și cum dăm viață ideilor; Cum repartizăm eficient bugetul; Care sunt etapele de organizare ale unei nunți; Ce este ceremonia de înregistrare civilă a căsătoriei și cum putem organiza un moment de neuitat. Evenimentul va avea loc duminică, 29 octombrie, ora 13:00, CC Sun City, etajul 3. Preț: 200 lei/ persoană.

poza 11

Evenimente pentru tineri

1.Skolar 2017, ediția a 9-a

Pentru a vedea cât de multe au învățat elevii pe parcursul anului, cei de la EXCEL vă provoacă să vă înscrieți la concurs, într-una dintre cele trei categorii: English Band; Science Junior; Science Senior. Concursul oferă șanse egale tuturor tinerilor de 15-19 ani din țară de a-și testa cunoștintele și nu numai: participanții vor putea câștiga premii în valoare totală de peste 10.000 lire sterline: tabere de vară în Marea Britanie și alte țări europene, burse de studiu, gadget-uri și alte premii valoroase. Detalii AICI.

poza 13

2.Naturalis HellRun

Cursa nocturnă, parcul misterios, decorațiile tematice și animația pe tot parcursul traseului vor transforma evenimentul Naturalis HellRun în una dintre cele mai minunate și mult așteptate curse ale anului. Sâmbătă, 28 octombrie, va avea loc singura cursă oficială nocturnă din Moldova, dedicată zilei tuturor sfinților – Naturalis HellRun 2017. Evenimentul se va desfășura în una dintre cele mai frumoase locații din Chișinău – Grădina Botanică. Organizatorii au pregătit pentru participanți un traseu de 4 km, iar cursa nu va fi una obișnuită, ci o cursă de divertisment pentru întreaga familie. La HellRun pot participa toți doritorii, fie amatori sau profesioniști, părinți și copii. Condiție obligatorie pentru participare la competiția Naturalis HellRun este să purtați un costum de carnaval! Prețul unui bile teste de 50 de lei. Vă puteți înregistra AICI. Ora începerii: 18:00.

poza 14

3.Career Forum

De la #Pasiune la o carieră de succes! Invitație la Cel mai #Practic și #Motivațional Eveniment dedicat Tinerilor care doresc să Construiască o #carieră de succes! Sîmbătă, 28 octombrie 2017, în incinta Radisson Blu Leogrand Hotel, sala Loft Lounge, se va desfășura #CareerFORUM – un eveniment unic, ce va întruni peste 100 de participanți. O zi în care Istoriile de #succes și ofertele de muncă se vor întâlni pentru a-ți oferi informații care te vor ajuta să creezi un parcurs profesional bogat. Înregistrează-te AICI.

poza 15

Evenimente gastronomice

1.Pizza gustoasă și variată

Va fi un atelier de lucru cu adevărat magic: 11 tipuri de pizza, rețete și tehnologii! Ofertă specială: veniți toți care doresc să însușească arta de a găti și să-i bucure pe cei dragi cu o cină romantică sau cu o sărbătoare pentru copii! Pizză cu carne de pui si ciuperci, pizza pe iaurt proaspat, pizză cu ton, mini-pizză pentru copii, pizza vegetariană, pizza cu tărîțe și altele. Pentru cei care au grijă de sănătatea lor, dar le plac mâncărurile delicioase și frumoase, acest seminar este soluția perfectă. Costul seminarului: 300 lei. Detalii AICI.

poza 17

2.Yard Sale! Doina Rock’n’roll

Toamna în Moldova este atât de diversă. Însorită și ploioasă. Joc vs Doina! Iar noi știm rețeta sigură pentru a o face strălucită și de neuitat – trebuie să veniți la YARD SALE pe 29 octombrie.
Ne vom fotografia cufundați în frunzele galbene, vom bea vin fiert și mânca plăcinte, vom frige mici, vom asculta vechea estradă moldovenească, vom urmări filme și desene animate, ne vom înveli cu fulare călduroase și vom țese covoare naționale! Deci vă garantăm confortul tomnatic – totul pentru corp și suflet , găsiți la noua ediție de Yard Sale! Evenimentul va avea loc în parcul Valea Trandafirilor, în incinta restaurantului „DOINA”. Intrare: 50 lei.

poza 18

Foto: Facebook.com