Din 1 iunie 2015 vom avea parte de o lansare „zburătoare”. Este vorba de un video blogging (vlogging) numit „Păsări călătoare”. Doar în acest proiect vom putea urmări patru femei din patru colțuri ale lumii, care ne vor povesti despre experiențele moldovenilor plecați în străinatate. V-am intrigat? Vizionați mai jos video-ul de prelansare!

Sia, Nata, Irina și Zina sunt patru femei ingenioase care ne vor iniția într-un nou proiect – „Păsări Călătoare”. Este vorba despre un video blog în care aceste „păsări” ne vor „ciripi” despre traiul moldovenilor din străinătate.

PĂSĂRI CĂLĂTOARE – TEASERCEI PLECAȚI DIN MOLDOVAau nevoie de o voce. Noi o să încercăm să ne facem auzite și văzute. Bun găsit în lumea Păsărilor Călătoare!

Posted by Păsări Călătoare on 26 Mai 2015

 

Anastasia Condruc: „Patru fete cucuiete, Sia, Nata, Irina și Zina și-au luat zborul din Moldova și iaca amuș-amuș o să vă ciripească și vouă despre cum e viața în Spania, Canada, Irlanda și Franța.”

Nata Albot: „Eu sunt tare, tare fericită pentru că acum mă aflu acasă, la Chișinău. de fapt, eu stau la Montreal și vin în Moldova, ori de câte ori am de organizat câte un eveniment frumos. Din 1 iunie, eu vă invit la un nou episod de… „Păsări Călătoare”.”

Așteptăm cu nerăbdare să vedem cum trăiesc compatrioții noștri aflați în diferite colțuri ale lumii!

Distribuie articolul: