La fel ca și alte femei care au devenit celebre grație bărbilor pe care și le-au crescut, Mukhtabor Toraeva afirmă că barba pe care i-a oferit-o natura este un semn de noroc. Femeia de 65 de ani susține că anume mustața și barba de 20 cm lungime stau în spatele fericirii sale matrimoniale! 

Femeia de 65 de ani este originară din Kazakhstan și s-a căsătorit acum 42 de ani. Mai mult decât atât, aceasta susține că soțul o iubește la fel ca-n prima zi și că nu s-a pierdut niciun strop din iubirea pe care o purta pentru ea în fața altarului. 

Cu toate acestea, sexagenara afirmă că unicul lucru care i-a sporit fericirea de cuplu i-a fost barba. Aceasta s-a căsătorit cu soțul său la vârsta de 25 de ani. Atunci, pe barba tinerei se iveau doar câteva fire de păr, însă acestea s-au dezvoltat atât de mult, încât actualmente, părul facial al femeii atinge lungimea de 20 de centimetri.

„Soțul meu s-a căsătorit cu mine atunci când barba a început să-mi crească. Acum, avem o fiică, un băiat și șase nepoți. Necătând la faptul că barba „se transmite genetic” de la predecesoarele mele, fiica mea nu are pe față niciun fir de păr. Bunica și mama tot au avut bărbi, însă la niciuna nu a fost atât de minunată precum e a mea. Părul lor facial a crescut doar până la lungimea de 15 cm”, mărturisește cu mândrie femeia, pentru odditycentral.com. 

Mukhtabor Toraeva nu s-a gândit niciodată să-și epileze barba, pentru că ambii parteneri au aceeași părere: barba e sacră și aduce noroc! 

Pensionara este recunoscută în Kazahstan și respectată de toată lumea. Mulți dintre oameni, când o văd, îi solicită să se fotografieze alături de ei și chiar să le ofere autografe. 

„Este extraordinar că o femeie cu păr facial este cu adevărat fericită și se află în armonie cu felul în care arată. În special acum, când femeile au un exterior sexy și sunt nevoite să se epileze în permanență. Exteriorul și vorbele acestei femei trebuie să constituie surse de inspirație pentru toată lumea”, declară Aisara Baiseitova, reprezentanta unei organizații specializate în apărarea drepturilor femeilor. 

Foto: tolik-bars.livejournal.com

Distribuie articolul: