În Statele Unite, au început filmările pentru filmul „Bigger”. Acesta va relata o poveste inspirațională despre frații canadieni Ben și Joe Weider, cei care au fondat în 1946 Federația Internațională a Culturiștilor (IFFB), organizația fiind renumită pentru premiile în bani acordate primilor 5-10 clasați. Frații Weider sunt și inițiatorii concursului Mr. Olympia, cea mai înaltă distincție realizabilă în IFBB, oferind titlul de culturist curent numărul unu în lume.

Pelicula cinematorgrafică va prezenta și povestea tânărului Arnold Schwarzenegger, care a câștigat de șapte ori la concursurile lor, deținând tot atâtea titluri Mr. Olympia, în cea mai importantă competiție a culturismului profesionist.

Regizorul George Gallo a găsit atletul care va îndeplini rolul actorului și fostului guvernator al Californiei Arnold Schwarzenegger. Acesta îl va juca câștigătorul titlului „Mr. Universe 2014” – Calum von Moger. Tânărul are o mulțime de urmăritori pe contul său de Instagram, corpul său bine lucrat fiind admirat de peste 2 milioane de oameni.

 

Father of Dragons 🐉 @teamvonmoger #koalafreak 💪🏼🐨 catch ya later

Публикация от CALUM VON MOGER 🇦🇺 (@calumvonmoger)

Citește și: Mihaela Rădulescu, la braț cu Arnold Schwarzenegger. Cum s-au întâlnit cei doi (FOTO)

Iată câteva date din biografia lui Calum von Moger alias “Schwarzenegger 2”, în vârstă de 27 de ani, viitorul star al cinematografiei:

S-a născut în micul oraș Victoria din Australia.

Era destul de slab atunci când era copil, așa că seara, el și fratele său mai mare se duceu la depozitul local unde se antrenau cu bare ruginite.

Moger a studiat o jumătate de an la Universitatea din Melbourne, apoi s-a reîntors acasă și, în absență, a trecut un antrenament cu un antrenor personal.

A lucrat ca instructor într-o tabără pentru copii din SUA.

De trei ori câștigător al concursului “Mr. Universe”.

1swarenger

De asemenea, se cunoaște deja și cine va juca alături de Colum von Moger. Rolul lui Joe Weider îl va interpreta Tyler Hoechlin (cunoscut pentru participarea în filmul “Fifty shades darker”), iar rolul fratelui său Ben îl va juca Aneurin Barnard.

Citește și: Leo Ciobu, zeița cu mușchi, va lupta pentru titlul de campioană la fitness bikini

Data exactă a premierei “Bigger” este încă necunoscută.