Culoarea mov și anume nuanța „lila” este una dintre cele mai adorate în această iarnă, aceasta le face concurență chiar și celor mai clasice culori, cum ar fi negru sau bej. Iar cum să porți această culoare, îți arătăm mai jos.

Nuanța lila, este o culoare cu care este greu de manevrat, dar care vara trecută a cucerit definitiv atenția fashionistelor! Acestea s-au atașat atât de mult de această culoare încât au decis să nu să se despartă de ea nici măcar iarnă.

Cel mai simplu mod de a adăuga această nuanță în garderoba în garderoba ta este să-ți achiziționezi un pulover într- astfel de culoare. Aceasta va putea fi combinat cu ușurință cu fuste din satin, precum și cu blugi sau pantaloni din piele.

Experimentele vestimentare cu această nuanță sunt un indicator al simțului tău de stil și armonie. Combină-l cu nuanțe de lămâie, crem sau alte nuanțe delicate.

Fashionistele apar adesea pe străzile orașelor în paltoane și jachete lila. Această nuanță arată deosebit de frumos pe o suprafață lucioasă, așa că poți opta în acest caz pentru o pereche de pantaloni lucioși sau chiar și o fustă.

Celebritățile poartă și ele intens această culoare. De exemplu, Victoria Beckham combină un pulover lila cu o fustă roșie, Kate Middleton pariază pe o bluză de mătase mov, completând aspectul cu o geantă mai deschisă și pantaloni de culoare albastru închis. Iar actrița Charlize Theron a apărut recent într-un spectaculos costum violet Givenchy la ceremonia de premiere Women in Entertainment.

Sursa: Glamour.ru

Distribuie articolul: