“Moustaches Party” organizat de club de modă din Moldova “Yliana Kosânnzeana” a încîntat publicul cu noi sfaturi în domeniul modei. Ylianna Danko, tînăra fashionistă și organizatoarea evenimentului, ne-a dat mai multe sfaturi cum să îmbrăcăm bărbaţii la un eveniment festiv în aşa fel ca să formăm alături de ei un cuplu. Aşa cum a spus stilista, deseori, se vede diferenţa în cuplu cînd domnişoara este fie mai elegant îmbrăcată ca prietenul său, fie diferit.

Fetele au discutat cînd e cazul ca bărbaţii să încalţe pantofi de lac şi pentru mine am descoperit că mai nu este cazul sa-i cumpere, fiindcă evenimente VIP în care dress cod-ul ar permite acest lux nu prea se organizează pe la noi.
Deaseemenea am aflat ce rochii sunt in voga în acest sezon pentru evenimentele care iată se apropie şi ne-am delectate cu o prezentare a colecţiei de rochii de seară “Ylianna Kosânzeana”, semnată de Yliana Danko, o colecție limitată, disponibilă într-un singur exemplar.

Cei care au venit la eveniment au văzut cum se face o cravată, cum ar trebui să arate costumele bărbăteşti autentice şi ce înseamna un mod de viaţă sănătos. Spre final a fost organizată tombola tradiţională cu premii.
Elena Carafizi, acompaniată de Andrei Oncea a încîntat auzul oaspeţilor cu piese pe gustul tuturor.

Dacă încă nu ai fost la o astfel de prezentarea, aşteaptă pe pentruea.md noi invitaţii la clubul de modă Ylianna Kosânzeana”. Mai multe fotografii vezi pe pagina de Facebook a revistei.

Foto: Cristina Evtodii

Distribuie articolul: