În timp ce toată lumea de la Palatul Kensington este preocupată de vestea venirii pe lume al celui de-al treilea copil al lui Kate Middleton, un alt anunț se pregătește la Casa Regală a Marii Britanii. Mariajul dintre Meghan Markle și Prințul Harry este inevitabil, iar prima apariție în public a cuplului va avea loc la Toronto, pe 23 septembrie.


Meghan a făcut deja cunoștință cu viitorii săi socri, Prințul Charles și Camilla, lăsându-le o impresie foarte frumoasă. În scurt timp, noul cuplu regal pare că se va muta în Palatul Kensington, la apartamentul numărul 9. Cei doi locuiesc într-o casă mică, cu două dormitoare, pe terenul Palatului Kensington. Meghan deja s-a acomodat cu cercul de apropiați ai iubitului său și s-a împrietenit foarte tare cu verișoara lui, Prințesa Eugenie.

printul-harry-si-meghan-markle

Dacă vor decide să facă pasul decisiv, Meghan și Prințul Harry nu vor putea să se căsătorească la Westminster Abbey, acolo unde și-au unit destinele Kate Middleton și Prințul William. Motivul? Meghan a trecut deja printr-un divorț și este catolică. Ea a mai fost căsătorită cu regizorul Trevor Engelson, dar mariajul lor nu a rezistat decât doi ani. Cei doi nu vor alege nici Catedrala St. Paul, acolo unde s-au căsătorit Prințul Charles și Diana, în 1981. Cel mai probabil, Meghan și Harry vor alege St George’s Chapel, din apropierea Castelului Windsor. 

Cei doi s-au cunoscut în anul 2016, în cartierul Soho, intr-unul dintre cluburile selecte din Londra. Au reușit să-și țină iubirea în secret pentru șase luni de zile.

Foto: mediafax.ro