Deja câteva sezoane la rând așa-zisă modă a hipsterilor, de a-și lăsa barba să crească, a fost preluată de tot mai mulți bărbați. Potrivit Elite Daily, barba este un accesoriu atemporal, care va fi un simbol al stilului indiferent de modă și anotimp. Pentru ce alte motive merită să te îndrăgostești de un bărbat cu barbă, află mai jos. 

Bărbații cu barbă sunt mai maturi, bărbătoși. Femeile iubesc bărbații adevărați, care știu să se comporte demn!

Sărutatul devine mult mai distractiv. Sărutul fără barbă pare o joacă de copii pe lângă sărutul cu barbă! 

Arată mai bine și se completează cu orice ținută.

Bărbații adoră să fie mângâiați. Dacă vei trece cu mâinile prin barba lui, cu siguranță că îi vei trezi milioane de fiori. 

Păstrează căldura. Bărbile sunt ca niște pulovere pentru tenurile bărbaților, mai ales pentru perioada rece a anului.

Sunt mai sexy. Bărbații cu barbă dintotdeauna s-au gândit că sunt mai doriți decât ceilalți, emanând această senzualitate.

Barba este un simbol al virilității și înțelepciunii. Din punct de vedere al maturizării sexuale, creșterea bărbii coincide cu perioada de debut a bărbăției. Capacitatea de a-și crește o barbă arată că bărbații devin mai inteligenți, mai maturi și pregătiți să devină tați.

Bărbații cu barbă sunt mai sănătoși. În 2013, University of Southern Queensland a publicat rezultatele unui studiu în care au demonstrat că până la 95% dintre bărbații cu barbă sunt mai protejați de razele UV (automat, și de cancerul la piele) și prezintă semne mult mai târzii de îmbătrânire la suprafața tenului. 

Un bărbat cu barbă arată a fi mult mai matur, iar femeile sunt atrase de acest lucru. 

Barba îl face pe bărbat mai misterios. Barba înseamnă rafinament și siguranță în sine pentru purtător. 

Barba impune respect din partea celorlalți, la fel ca și mustața lui Nick Offerman.

Barba înseamnă un angajament. La fel cum femeile își îngrijesc perfect „linia bikini”, bărbații investesc resurse și timp pentru a-și îngriji barba. Sigur că depinde și de disciplina bărbatului!

Este un om diferit. Cel puțin, nu se teme să arate asta. 

Poți să-i decorezi barba cu globuri, flori, pene. Mai ales că acest trend este foarte actual pe internet.

Barba este atemporală, deci este întotdeauna clasică. Reprezintă un trend care va fi în vogă în toate timpurile, la fel ca Ernest Hemingway! Apreciază-i rafinamentul!

Foto: pinterest.comboredpanda.comhuffingtonpost.comthefrisky.comimgkid.com

Distribuie articolul: