Avem preconcepții greșite, cum că Santa Claus ori Moș Crăciun este un bătrânel pe placul tuturor micuților. Aspectul său caraghios și barba albă sunt, de multe ori, motive de lacrimi și isterie pentru copii. De acest lucru ne amintește și un fotograf american, care a făcut o semnătură din colecția amuzantă de poze ce marchează întâlnirea cu Santa!

Faceți cunoștință cu amuzantele fotografii by Jeff Roffman – un celebru fotograf american, specializat în portrete de familie, fotografii de nuntă și comerciale.

15403782_10154790750823350_6480010152251333162_o

Jeff a observat un lucru curios: atunci când fotografiază copiii veniți în brațele Moșului, nici pe departe toți micuții nu sunt cei mai fericiți că au ajuns pe genunchii acestui bătrânel ciudat.

Americanul are selectată o întreagă colecție de fotografii selectate la acest subiect, în care micuții apar scâncind că aufost puși în brațele lui Santa. Cel puțin ei au perceput acest lucru ca pe o pedeapsă, nu ca pe o binecuvântare. 🙂

Admirați și voi o parte din aceste poze amuzante, care fac înconjurul rețelelor sociale! Mai multe fotografii, pe pagina web a fotografului.

Foto: Jeff Roffman Photography