După o absenţă de aproape de doi ani, MORANDI, una dintre cele mai longevive trupe din România, a revenit la începutul lui 2013 cu un nou single, “Everytime we touch”. Acum, putem vedea și clipul acestei melodii, semnat de Iulian Moga. Videoclipul a fost filmat în luna februarie în Bucureşti şi în Los Angeles. Pentru că Marius Moga se afla în Statele Unite pentru decernarea premiilor Grammy la care a fost nominalizat, a fost nevoie ca o parte a filmărilor să se desfăşoare acolo. Restul cadrelor, în care apare Randi au fost filmate la Bucureşti.

„Everytime we touch”, aduce în prim plan iubirea şi senzaţiile prin care treci atunci când te îndrăgosteşti. Versurile descriu o poveste de dragoste, prima întâlnire dintre doi îndrăgostiţi, primele priviri, primele emoţii, primele atingeri. Pentru cei doi componenţi ai proiectului MORANDI, „iubirea este văzută ca o eliberare dintr-o existență singuratică şi lipsită de sens”.

Backing vocalul pentru această piesă este asigurat de Fely Donose, finalista de la Vocea României. Trupa Morandi este alcătuită din compozitorul Marius Moga și solistul Andrei Ropcea, alias Randi. Piesele care le-au adus popularitate au fost: „Love Me”, „Beijo”, „Falling Asleep”, „A La Lujeba”, „Afrika”, „Сolors”, etc.
Sursa: TopRomanesc.ro 

Distribuie articolul: