Truc excepțional de magie în centrul capitalei! Iluzionistul Mihail Kovali, împreaună cu un alt prieten magician de la Ungheni, a realizat, zilele trecute, un truc pe care îl planifica de mai mult timp. Sigur că Mihail nu ne-a explicat secretul acestui truc, însă ne-a comunicat cine l-a ajutat în realizarea actului de magie!

foto: IL FOTOGRAFO

În această săptămână, mă pregătesc să realizez un truc folosind monumentul lui Ștefan Cel Mare și Sfânt din Chișinău, însă, deocamdată, sunt oprit doar de condițiile meteo și anume ploile și vântul din cauza cărora nu pot începe filmările. Meteorologii ne promit vreme caldă spre joi, de aceea sper să reușesc!”, ne mărturisea tânărul magician,într-un interviu acordat recent revistei noastre.

Pentru că vremea s-a potolit suficient de mult, Mihail a realizat trucul de magie alaltăseară, chiar în centrul Chișinăului. Ajutat de prietenul său – Cristian Busan, Mihail a  făcut ca monumentul lui Ștefan cel Mare să dispare, pentru câteva secunde, de pe piedestalul instalat în Grădina Publică! „Noi împreună am făcut întreg sistemul de iluzie pentru truc. La filmări ne-a ajutat Trofim Guțanu, iar la coloana sonoră – bandul Justice și Martin Garrix”, declară iluzionistul.

Întrebat dacă poate să ne explice cum a realizat trucul, Mihail ne-a spus: „Sigur că e un maaaare secret! Eu niciodată nu explic secretele mele, asta e prima regulă a magicienilor! Totuși, dacă priviți mai atent, în video se vede cum oamenii care erau în spate au rămas șocați de ceea ce s-a întâmplat.”

Savurați și voi acest act curajos de magie. Noi încă ne mai gândim la o dezlegare a trucului! Apropo, băieții spun că în filmulețul de mai jos nu s-a introdus niciun trucaj!

Distribuie articolul: