Spectacolul „Teatrul Copiilor” luminează Circul a adus mult zâmbet și nostalgia copilăriei pe chipul celor care au ajuns să revadă după ani mulți arena mare a Circului din Chișinău. Teatrul Copiilor a prezentat un spectacol muzical inedit, inspirat din celebra comedie a lui William Shakespeare „Visul unei nopți de vară”. Momente de echilibristică sau chiar cai dresați au completat atmosfera minunată. Printre personajele din scenă s-a numărat și Monica Pîrlici - declamatoarea premiată la ediția cu numărul I „Moldova are talent”.

40 de actori copii, cu vârste cuprinse între 5 şi 16 ani, au evoluat în cadrul unui spectacol grandios, plin de aventuri miraculoase, muzică, dans și acrobații. Coloana sonoră de excepţie a fost interpretată tot live de personajele feerice din piesă, acompaniate de o veritabilă orchestră a copiilor. În timpul spectacolului Arena Mare a Circului din Chişinău a fost scăldată într-un show de lumini, a primit caii dresați ai Şcolii Republicane de Hipism şi Pentatlon Modern, iar magia a fost întregită de evoluţia captivantă a micilor actori deghizaţi în costume nemaipomenite.

Vezi și: A crescut mult, însă e la fel de talentată. Monica Pîrlici recită din nou (VIDEO)

21462697_2018937131670567_7205176620291556173_n

21559114_2018937078337239_2580307375436644188_n

„A fost un spectacol minunat! Vă mulțumesc tuturor că ne-ați susținut și ați fost alături de noi. E trist ca o echipă atât de frumoasă de copii a fost umbrită de probleme tehnice, dar sper că ele nu ne-au îndepărtat de sufletele spectatorilor. Munca noastră asiduă a înflorit într-un spectacol ce a adus măcar puțină lumină în frumosul nostru Circ din Chișinău. Nu aș fi reușit să apar pe scena măreață a circului dacă nu aveam un colectiv atât de frumos de copii care mi-au devenit ca frați și surori. Vă mulțumesc din suflet că m-ați adus împreună cu voi în lumea poveștilor. Sper ca acest spectacol să fie o mică rază de lumină l soarelui ce va reînvia circul. Îmi cer mii de scuze de la spectatorii care nu ne-au auzit și sper că vom avea și alte spectacole la care toți vor auzi și simți emoțiile transmise prin replici!”, a notat pe contul său de Facebook Monica Pîrlici.

Precizăm că în 2017, Monica Pîrlici împlinește 15 ani, vârstă la care a rămas cu aceleași valori și aceeași credință profundă în Dumnezeu. Adolescenta este, de cca 3 ani, elevă la Liceul „Mircea Eliade”, din Capitală, iar într-un interviu oferit pentru publicația locală „Expresul”, a mărturisit că teatrul este vocația sa, de aceea nu se oprește din a merge cât mai des la spectacole.

Citește și: Cum a folosit Monica Pîrlici banii câștigați la „Moldova are Talent”