Fosta funcționară de la Casa Albă, Monica Lewinsky, devenită o persoană de notorietate publică după ce a avut o relaţie amoroasă cu Bill Clinton, în timpul mandatului său de preşedinte american, a hotărât să spargă tăcerea. Ea a declarat pentru o revistă americană că „regretă profund” ceea ce s-a întâmplat între ea și fostul președinte al Statelor Unite ale Americii.

„Eu regret profund ce s-a întâmplat între mine şi Bill Clinton. Permiteţi-mi să o spun din nou: eu regret ceea ce s-a întâmplat”, spune fosta stagiară de la Casa Albă, în vârstă de 40 de ani. 

m4

Monica Lewinsky povesteşte de asemenea că scandalul în care a fost implicată i-a adus o serie de oferte de ordinul milioanelor de dolari, însă a hotărât să le refuze, pentru că nu considera că este corect să le accepte. „Am refuzat oferte care mi-ar fi adus mai mult de 10 milioane de dolari”.

M1

Aceasta a mai spus că, în momentul în care ştirea despre aventura sa cu Clinton a apărut, în 1998, nu doar că a devenit cea mai umilită persoană din lume, dar, “mulţumită Drudge Report, am fost probabil şi prima persoană a cărei umilinţă globală a ajuns pe internet”. Potrivit acesteia, scopul ei, în prezent, este să vorbească despre umilirea şi hărţuirea online în forumurile publice.

M2

 

m6

Monica Lewinsky a lucrat pentru Casa Albă în 1995 şi 1996. Ea s-a mutat în 2005 în Marea Britanie, unde a obţinut o diplomă de masterat în psihologie socială. De atunci, a lucrat în calitate de corespondent al redacţiei de ştiri pentru postul britanic de televiziune Channel Five.

m7

Deşi a acordat deja o serie de interviuri după izbucnirea, în 1998, a scandalului sexual în care era implicat Bill Clinton, ea a preferat în general să rămână departe de atenţia presei internaţionale.

Sursa/Foto: mediafax.ro , outsidethebeltway.com, andmagazine.com, entertainment.ca.msn.com, tressugar.com

Distribuie articolul: