Monica Babuc are întotdeauna o prestație rafinată și culeasă cu mare atenție. O vedem la diferite evenimente îmbrăcată rafinat, asta însă, nu înseamnă că nu-și permite și un stil casual în timpul în care petrece timpul cu familia.

Prezentă la Fashion Soiree, Din Inimă: branduri de Moldova, ministrul culturii Monica Babuc a vorbit despre propriul stil, care este unul diferit de cel care îl afișează în aparițiile sale oficiale.

 „Stilul meu este foarte diferit. Cu toate că lumea mă vede, grație funcției mele, mai mult în ținute oficiale, mie îmi place foarte mult să experimentez. Chiar mi-am cumpărat o pereche de blugi rupți și încerc să văd când aș apărea în ei, ca să nu stârnesc prea multă vâlvă.

În clipele de repaus sau în weekend port și blugi rupți, pantaloni scurți, evident că la plajă și ceva scurt, în funcție de ceea ce cred că se potrivește vârstei și siluetei mele” , ne-a povestit Monica Babuc.Monica babuc

Citește și Ei sunt oamenii „Din INIMĂ”! Cum a fost a X-a ediție a Fashion Show-ului designerilor autohtoni. Galerie FOTO

Distribuie articolul: