Suntem neputincioși în fața legilor naturii și ne bucurăm de fiecare dată atunci când aceasta face excepții pentru noi. Filmulețul pe care îl veți vedea mai jos a fost realizat într-o familie obișnuită de americani, doar că în această familie, părinții au adus pe lume doar băieți. Înregistrarea video surprinde părinții în momentul unei petreceri de familie, în care se prezice sexul următorului copil. Momentul în care mama celor 6 băieți află că va naște o fetiță este inconfundabil.

Conform tradiției americane, mama care vrea să țină în taină sexul viitorului copil pe care îl va naște, primește în dar un tort care poate avea interior albastru sau roz, în funcție de sexul copilului. Cher Lair este originară din Apex, Carolina de Nord, iar până în prezent, soarta i-a dăruit numai băieți. Alături de Stephen Lair, femeia educă 6 băieți și mare i-a fost mirarea să afle că bebelușul pe care îl poartă acum sub inima sa este fetiță.

foto: Facebook

foto: Facebook

Imaginați-vă că această mămică a tăiat, până în prezent, doar torturi cu umplutura albastră, iar acum, descoperă că primește un tort cu interiorul roz! „Glumești? Aceasta este o glumă?!” exclama Cher, imediat după ce a tăiat prima felie de tort. Și asta, după ce cuplul renunțase la orice speranță de a  mai aduce pe lume o fetiță.

„Am o casă plină de băieți, dar acum vreau să devin mamă de fetiță. O voi lua cu mine la Cenușăreasa, la manichiură și pedichiură și voi merge cu ea la magazin ca să-i caut o rochie de bal. Mi-am dorit asta”, recunoaște Lair, pentru ABC11. La rândul său, unul dintre cei 6 frați, pe nume Campbell, mărturisește: „Îmi plac frații mei, dar m-am săturat de toate grămezile de mizerie pe care le lasă în urma lor.”

foto: Facebook

foto: Facebook

Medicii susțin că viitoarea prințesă a cuplului va veni pe lume în luna august a acestui an, însă Stephen și Cher încă nu au ales un nume pentru fetiță. „Suntem fericiți, pentru că avem exact ceea ce ne trebuia: șase băieți, iar curând –  și o fată!”, mai exclamă fericiții părinți.

Înregistratea video a momentului a fost încărcată pe YouTube și a devenit virală, acumulând peste 6 milioane de viualizări în doar o săptămână!

Fericitul tată a distribuit pe contul său oficial de Facebook și dovada foto a acestui fapt curios.

foto: Facebook

foto: Facebook

Distribuie articolul: