Încercându-și norocul prin prestația celebră a băieților de la BLUE, dar și a interpretei Bonnie Tyler, în acest an, Marea Britanie trimite la Eurovision o interpretă cu ochi albaștri ca cerul. Se numește Molly și va cânta piesa ”Children of the Universe” (”Copiii Universului”). De ce poartă în suflet copilăria? Aflați în continuare!

Numele complet al englezoaicei care va ridica drapelul Marii Britanii la Eurovision este Molly Alice Smitten-Downes.

A crescut în Leicestershire – o regiune din inima Marii Britanii. Acolo a deprins pasiunea pentru versuri și pentru ceea ce avea să studieze în curând – muzica vocală și instrumentală.

Molly joacă teatru de la vârsta de 8 ani, iar studiile muzicale, realizate până în 2008, au ajutat-o să devină o pianistă adevărată.

La 3 martie, piesa care a fost aleasă de către BBC, ca să reprezinte Marea Britanie la Eurovision Song Contest din acest an, se numește ”Children of the Universe” – o piesă care vine să promoveze dragostea și unitatea dintre oameni.

Atunci când am aflat că voi reprezenta Marea Britanie la ESC, profilurile mele de Facebook și Twitter au luat-o razna. Toată lumea îmi împărtășea doar mesaje pozitive. Acum, poate că sunt naivă, da sunt optimistă. Cred că muzica poate sparge toate barierele politice și aș vrea ca melodia care va câștiga concursul din acest an, să fie a mea” a declarat Molly, pentru BBC.

Muzica și versurile acestui cântec au fost scrise de însăși interpretă, în colaborare cu compozitorul Anders Hansson.

Frumoasa englezoaică, cu ochi albaștri, va interpreta piesa de concurs direct în finala din 10 mai, în fața a peste 120 de milioane de persoane din toată lumea!

Amintim că Orange Moldova și Moldova Agroindbank vă prezintă etapa internațională “Eurovision Song Contest 2014”.

Vă invităm să accesați modulul Eurovision 2014 pentru a asculta și vota piesele interpreților favoriți.