Interpreta de pop-opera, Ianna Novac, este delegată oficial de către MissTv Romania şi D.I.O.S. Artist Resources România de a reprezenta Republica Moldova în Juriu la Gala Super Model Reginele Frumuseții - MISS MOLDOVA 2016, concurs ce se va desfãşura la Bacău pe data de 4 Noiembrie 2016. La competiția de frumusețe și inteligență pot participa, pe langă concurente din toată zona Moldovei românești, şi reprezentante din Republica Moldova. Iată cum se pot înscrie în concurs.

Toate doritoarele își pot depune candidatura pentru concurs pe adresa misstv2000@gmail.com sau prin contact direct pe pagina de Facebook MissTv!

Organizatorii promit o gală cum nu s-a mai văzut, cu 35 de Regine ale Frumuseții prezente, 25 de participante din MOLDOVA şi R. MOLDOVA în concurs, 10 manechine, participând la prezentãri de modă în cadrul Galei, designeri și stilişti, dar și invitați speciali.

miss-tv

Mari artişti români sunt invitați în recital la Gală, printre care: Gabriel Cotabiță, Anna Lesko, proconsul, Ianna Novac, Dios Orchestra – Dirijor Tiberiu Oprea, Los Anonimos Band, Francisca și mulți alții.  Va fi un Show maraton de peste 4 ore, un adevărat Regal de artă şi frumusețe! Reprezentantul oficial al intregii manifestări din partea Miss TV și Dios Artist Resources Romania este Liviu Sorinel.

concert-miss

Juriul este la fel de mare şi spectaculos, format din personalități ale Moldovei cât şi din celelalte regiuni ale țării! Delegata din partea Republicii Moldova este artista de origine basarabeană, stabilită la București, Ianna Novac.

Soprana Ianna Novac despre stilul ei: „Sunt fericită să pot fi îmbrăcată de unii dintre cei mai de seamă designeri din România”

Înscrierile în concurs se fac pe misstv2000@gmail.com sau pe pagina oficială MissTv.

Foto: DIOS Artist Resources România