Dansatorul basarabean Mircea Palamari s-a calificat în finala concursului Românii au Talent, difuzat ieri seara la ProTV București. Moldoveanul a ieșit al doilea în concurs pentru această ediție de semifinală, ridicând în picioare sala și juriul. Moldoveanul a prezentat un dans hip-hop electric boogie, o combinație între lent și dinamic. La sfârșitul reprezentației, toți cei trei membri ai juriului l-au aplaudat în picioare pe Mircea și au avut pentru el doar cuvinte de laudă.

Vezi aici prestația lui Mircea Palamari din seminfinală.

Mihai Petre a declarat în finalul evoluției lui Palamari: „Eşti foarte bun. Tu cred că ai şansa să câştigi concursul acesta dacă dansezi în finală. Sper să fii votat, sper să ajungi în finală şi, dacă ajungi acolo, sper să fii printre primii, pentru că meriţi”. Andi Moisescu, un alt membru al juriului, de asemenea l-a apreciat pe dansatorul moldovean: „Eşti unul dintre cei mai buni dansatori pe care i-am avut vreodată, în cele trei sezoane”, iar Andra a spus clar că ea îl votează: „Mă declar fana ta şi aş fi tare dezamăgită dacă nu ajungi în finală. Eu te votez”.

La preselecțiile difuzate în data de 8 martie în cadrul concursului „Românii au Talent”, Mircea Palamari și alți doi participanți originari din Moldova au fost aleși pentru următoarea etapă a acestui concurs. În seara zilei de ieri, alți doi participanți din Republica Moldova și-au încercat talentul pentru finală, însă nu au reușit să fie votați de telespectatori și juriu pentru a accede mai departe. Finala Românii au Talent este preconizată pentru data de 10 mai.

Distribuie articolul: