Miercuri, 5 martie 2014, se lansează cartea „I love LaLa Band, Idolii generației mele”, un volum care îl are drept protagonist și pe moldoveanul Dima Trofim, actor și interpret în proiectul ProTV București. Fanii trupei LaLa Band sunt invitați la întâlnirea marcată de lansarea cărții în incinta magazinului bucureștean Cocor, unde este și fan clubul oficial al trupei. 

Începând cu ora 17:00, Dima Trofim, alături de colegii săi de trupă vor împartăși fanilor din experiența lor în Lala Band și le vor răspunde celor mai arzătoare întrebări. Evenimentul se va încheia cu o sesiune specială de autografe.

cartea Lala band

„I love Lala Bând, Idolii generației mele” este un album de excepție, dedicat fanilor trupei Lala Band, din care veți putea descoperi istoria grupului și evoluția fiecărui membru în parte. În plus, fanii care vor veni la eveniment se vor bucura de numeroase surprize și premii: orice album achiziționat le va aduce un exemplar din revista Lala Band Magazine.

În prezent, fanii îi pot urmări pe membrii Lala Band în telenovela „O nouă viata”, difuzată pe Acasă TV, de luni până joi, de la 20:30. 

Sursa

Foto: facebook.com

Distribuie articolul: