Alexandru Magala, originar din Republica Moldova a câștigat marea finală a concursului „Minuta Slavî!” („Rusia are talent”), alături de încă unul dintre participanți – Nikita Izmailov.  Pe lângă premiul bănesc în valoare de un milion de ruble (21 de mii de euro) pe care vor obține câștigătorii, numerele lor vor fi incluse în programul Ceremoniei de Deschidere a Olimpiadei de la Soci.

Alexandru Magala au câștigat concursul „Minuta slavî! Doroga k Olimpu” („Rusia are talent! Calea spre Olimp!”), iar acest premiu înseamnă pentru moldovean 21 de mii de euro și biletul pentru show-ul de Deschidere a Olimpiadei de la Soci – direct pe scenă. Finala a fost difuzată sâmbătă seara pe postul de televiziune Pervîi Kanal.

Vezi aici show-ul de decernare a premiului.

Amintim că tânărul a participat la un asemenea concurs și în SUA. Acolo unde a obținut premiul doi. Supranumit „înghițitorul de săbii” („sword swallower”), tânărul îi lasă pe jurați fără cuvinte de fiecare dată când face trucuri extrem de periculoase. Alexandru Magala, în vârstă de 24 de ani, este originar din Orhei.

 

Distribuie articolul: