Inițial lansată doar de catre Mark, piesa „Doar noi” beneficiază acum și de vocea Alinei Eremia, care adaugă un plus de valoare completând „tabloul de doi”, mai ales că a fost lansată chiar ieri de 14 februarie.

Inspirația lui Mark Stam în momentul în care a compus piesa este clară – o persoană draga pentru care a nutrit sentimente profunde.

„Piesa aceasta este o sesiune de terapie ce a avut loc în mine însămi. Este istoria unei relații care nu a avut loc, o iubire platonică. Sunt sigur că multi dintre voi se vor regăsi în ea”, declara Mark Stam.

Realizat într-un cadru romantic, videoclipul piesei este regizat de către Spoiala Brothers și ne transpune într-o poveste de dragoste ilustrată printr-o coregrafie plină de sensibilitate. Cei doi protagoniști au filmat pe parcursul a 26 de ore, la temperaturi scăzute, într-o casă, din care lipsea căldura. Mai mult, pentru videoclip, Alina Eremia si-a schimbat și look-ul, pentru a intra în pielea personajului, o tânără îndrăgostită care lupta pentru partea de iubire ce i se cuvine.

„Doar noi” este acea melodie pe care o poți asculta în orice stare. Indiferent că ești supărat, trist, fericit, îndrăgostit, versurile piesei te duc în direcția în care vrei să fii purtat. Un moment mai potrivit pentru lansare nu putea fi decât acum, în luna iubirii. Mă bucur nespus că pot să cânt aceasta piesă alături de Mark Stam un artist incredibil de talentat”, declara Alina Eremia.

Piesa „Doar noi”, este o colaborarea dintre Alina Eremia si Mark Stam, este o coproductie MediaPro Music, Global Records si Spoiala Brothers.

Vezi și varianta inițială lansată de Mark Stam:

Vezi și: Foc și pasiune! Mark Stam și-a lansat al doilea videoclip din carieră, în care incendiază un pian (VIDEO)

Distribuie articolul: