Chiar dacă ţara noastră e în coada mai multor topuri, de un singur lucru Moldova nu duce lipsă: femeile frumoase. Basarabeanca Xenia Deli a fost alesă noul îngeraş Victoria’s Secrets, înlocuind-o astfel pe Miranda Kerr. Potrivit celor de la portalul francez people.premiere.fr, supermodelul moldovean are o siluetă de vis care se aseamănă mult cu cea a „îngerului” Miranda Kerr. Frumoasa moldoveancă are parametri ideali, mai scrie publicaţia: 1,71m şi o siluetă ce se încadrează în 82/56/64.

www.vsangelstribute.com

Fostul model Miranda Kerr, soţia actorului Orlando Bloom, este considerat al 7-lea cel mai bine plătit model din lume, potrivit revistei Forbes. Ea a renunţat la carieră pentru a avea mai mult timp pentru familie. Odată cu revenirea acasă, Xenia Deli a declarat că visul cel mai mare al oricărui model este să fie unul din „îngerii” Victoria’s Secret şi iată că visul ei a devenit realitate. 

www.vsangelstribute.com

Xenia Deli a plecat în SUA cu trei ani în urmă, datorită programului Work and Travel. Acolo a fost remarcată de un fotograf, care i-a propus un contract de modeling şi de atunci, viaţa ei s-a schimbat radical.

Urmăreşte mai jos şi un video cu modelul basarabean: