“Nu o să ai niciodată succesul Alexandrei Stan. Nu te compari cu ea”, “Niciodată nu o să o înlocuieşti”, “Renunţă la Marcel Prodan daca nu vrei sa ajungi ca Alex”, “O sa o vedem şi pe ea batută de managerul bătăuş”, au fost doar câteva dintre mesajele primite de Kaiia pe facebook după un concert susţinut în Moldova. Alina Sleahtitkaia, alias Kaiia, a fost observată de Marcel Prodan încă din primăvara anului trecut, iar managerul Alexandrei Stan işi propusese să o înlocuiască pe Alexandra Stan cu cântăreaţa din Republica Moldova.

Planul lui Marcel Prodan pare sa fi rămas în picioare chiar şi după acuzaţiile pe care i le aduce Alexandra Stan şi pentru că el este deţinătorul drepturilor de autor pentru melodiile care au facut-o celebră pe Alexandra, el i-a dat voie Kaiiei să le cânte în concerte.

Însa lucrurile nu par să se îndrepte într-o direcţie prea bună pentru Kaiia, care a fost huiduită la un concert din Moldova, dupa ce a inceput să cânte melodia “Mr. Saxobeat”.

Cântăreaţa Kaiia, pe numele real Alina Sleahtitkaia, s-a născut pe 18 iulie 1990 în Ucraina. Însă în copilărie ea s-a mutat alături de familie în Republica Moldova unde a câştigat Star Factory în 2009.

Sursa: www.protv.ro