Moldova devine tot mai des subiect pentru interpreții autohtoni. Elena Javelea, o tânără interpretă s-a lansat pe piața muzicală cu piesa “Plaiul meu”, în videoclipul căruia zice ea, vrea să arate o altă Moldovă. Filmările au durat 3 zile, imaginile fiind filmate în mai multe locuri pitorești din Moldova. “Nu mi-am dorit un videoclip așa cum obișuiesc interpreții autohtoni să le facă, cu dansatori și atâta tot. De aceea am apelat la grupul Lollipops pentru că, copii să dea acea nuanță de drăgăloșenie. Am hotărât să am în repertoriul meu și o piesă despre Moldova. Consider că fiecare interpret din Moldova ar trebui să cânte despre țara noastră”, spune Elena.

“Sper ca acest videoclip să trezească spiritul patriotic din noi toți. Am speranțe mari, pentru că sunt la început de carieră, asta find piesa cu care mă lansez pe piața muzicală”, adaugă interpreta.

La capitolul cheltuielile suportate pentru realizarea videoclipului, Elena spune: “despre cost aș spune că e accesibil, dar nu-mi place să vorbesc despre bani atâta timp cât sunt multe familii care duc lipsa elimentară de mâncare. Nu ar fi modest din partea mea”.

Vezi aici videoclipul.

Distribuie articolul: