Cristina Scarlat, reprezentanta Republicii Moldova la Eurovision Song Contest 2014 nu s-a calificat în finala concursului european de cântec! Țara noastră nu s-a numărat printre primele 10, cele mai votate state în această seară. Iată lista țărilor care s-au calificat:

Eurovision 2014

Piesa „Wild Soul” interpretată de Cristina Scarlat și scrisă de Ivan Akulov și Lidia Scarlat nu a acumulat voturile necesare pentru a putea merge în finala concursului. Țările care vor putea fi admirate și pe 10 mai sunt: 

Montenegro

Ungaria

Rusia

Armenia

Azerbadjan

San Marino

Ucraina

Suedia

Olanda

Islanda

În cadrul unui interviu recent de la UNIMEDIA, interpretul Nicu Țărnă declara că reprezentanta noastră nu se va califica în finală: ”Sincer, credeam că la Eurovision, va pleca Boris Covali. N-am fost invitat în juriu și slavă Domnului. Poate că el mai are anumite supărări pe mine personal. Eu sincer credeam că va merge el la Eurovision. Nu pentru că piesa lui mi-a plăcut mai mult, ci pentru că piesa lui este mai aproape de ceea ce înseamnă Eurovision. Piesa Cristinei Scarlat pierde prin aceea că începe cumva, minor, grav, după aia, crește. Piesa nu e rea, bineînțeles. Piesa e foarte bună, iar Cristina este o artistă foarte bună”, spunea Nicu.

Eurovision 2014

Precizăm că Marea Britanie, Spania, Germania, Franța și Italia sunt calificate direct în finală, fiind permanent printre organizatori și fondatorii concursului. Cea de-a doua semifinală va avea loc pe 8 mai, iar etapa finală se ține la Copenhaga pe 10 mai. 

Distribuie articolul: