După amiaza zilei de sâmbătă a fost dedicată modei autohtone. Moldova Fashion Days a demarat cu multă culoare și idei îndrăznețe pentru sezonul rece 2016-2017. Colecțiile designerilor au prins contur în cadrul evenimentului marca „Din INIMĂ”, pe care cei prezenți l-au savurat pe deplin.

O nouă reuniune a iubitorilor de modă va avea loc pe 10 și 11 septembrie pe podiumul Moldova Fashion Days, unde vor fi prezentate colecțiile toamnă – iarnă 2016/2017. Vizitatorii au admirat colecțiile designerilor, savurând câte o cupă de vin, șampanie sau cidru. Cei care au făcut poze la panoul „Moldova Fashion Days” au avut ocazia să le ridice gata printate la final de eveniment, iar surprizele au fost prezente pentru fiecare dintre cei veniți de la întrare și până la plecare. Unii designeri au preferat să îi surprindă pe împătimiții de modă cu vouchere numerice, mici surprize, dar și invitația de a veni în show-room-urile lor și a proba noile colecții.

Iată câteva momente surprinse de fotograful EA.md:

Mai jos vedeți imagini foto de la fiecare dintre colecțiile prezentate în ziua I „Moldova Fashion Days”, care s-a desfășurat la un centru automobilistic din capitală:

BRIO

SEKANA

Creme Brulee

Katea GRI

Vitalie Burlacu

Julia Allert

Ludmila Storojuc, Georgette

Vasconi

Ponti

Vistline

Ionel

Foto: Dinu Matei Tănase