Eveniment bianual de promovare a industriei modei din țara noastră, Moldova Fashion Days, revine în această primăvară cu cea de-a XV-a ediție, care adună designerii cunoscuți, cât și cei începători. Pe 23 și 24 martie, producători autohtoni își vor prezenta colecțiile unice pentru primăvară-vară 2019.

Ca de fiecare dată, Moldova Fashion Days va sparge tiparele cu un show de modă de excepție, un decor în stil jungle așa cum n-a mai văzut Chișinăul și cu invitați aleși pe sprânceană. Ca și în ceilalți ani, nu trebuie să uiți de motto-ul nostru: See now, Buy now! Ceea ce înseamnă că vei putea cumpăra piesele vestimentare, care îți vor „face cu ochiul”, imediat după eveniment în showroom-urile designerilor.

Evenimentul este deja la a XV-a ediție și se va desfășura într-o locație spectaculoasă: cel mai mare showroom Jaguar Land Rover din Europa, care se află în Chișinău!

MFD este organizat sub egida APIUS (Asociația Patronală din Industria Ușoară) și este susținut de partenerii strategicii USAID, Guvernului Suediei. Partenerul premium pentru logistică și fundraising al MFD este Berlizzo Events.