Branduri autohtone de textile, încălţăminte şi accesorii și-au dat întâlnire la show-ul Din Inimă – Moldova Fall Fashion Walk 2013. Pe podium au defilat: miniştri, jurnalişti, interpreţi, ambasadori şi oameni de afaceri. Toţi au purtat cu mândrie cele mai noii creaţii ale designerilor autohtoni, fiind aplaudaţi îndelung de spectatori.


Chiar dacă de cele mai multe ori doamnele sun privilegiate, atunci când vine vorba despre modă, la Moldova Fall Fashion Walk 2013 domnii nu au fost uitaţi. Designerul Eugen Botnaru a adus pe podium o colecţie casual lucrată special pentru bărbaţii care vor sa fie trendy în sezonul rece.


Ambasadorul SUA în Moldova, William Moser a purtat un costum marca ,,Ionel”, iar la finalul defilării a gustat vin moldovenesc, dând dovadă că susţine nu doar industria uşoară dar şi cea vitivinicolă a Republicii Moldova.
Novicii evenimentului au fost două tinere creatoare a brandului ,,Raquette” , care au prezentat o colecţie în care predomina pielea de culoare roşie și neagră.

 Un alt brand,,Irka Shoes” , apărut de câţiva ani pe piaţa noastră a participat cu o colecție inedită de pantofi. Și cum o ținută nu poate fi perfectă fără accesorii, acestea au fost completate cu bijuterii hand made marca ,,Bia Bijou” şi genţi ,,Arillu”.

Copii au fost și ei în centrul atenției, defilând în brandurile ,,Crème Brulle” şi ,,Miss Vivien” , care au încântat spectatorii pin originalitatea colecţiilor.

Defileul s-a încheiat cu prezentarea colecţiei de rochii de seară semnată de designerul Evghenii Hudorojcov, care la final a adus pe podium o rochie de mireasă.

Indiscutabil, Fashion show-ul a demonstrat potenţialul designerilor şi producătorilor autohtoni. Evenimentul se afla la ce-a de-a treia ediţie şi a pornit la iniţiativa Membrelor Clubului Internaţional al Femeilor din Moldova (CIFM) în susținerea şi promovarea brandurile autohtone din industria uşoară.

Distribuie articolul: