Prima scenă din noul film de la Hollywood, RED 2, în care joacă Bruce Willis și John Malkovich se pare că ar avea loc în Republica Moldova, transmite UNIMEDIA. Ca și în prima peliculă din seria RED, țara noastră este din nou ironizată, iar printre actorii de fundal apare și un moldovean. Prezent la funeraliile înscenate ale colegului său Marvin (John Malkovich), Frank Moses (Bruce Willis) trece pe lângă o coroană de flori cu tricolorul moldovenesc. De asemenea, Moldova este menționată în cuvântul de adio al lui Frank, pronunțat la mormântul prietenului său. „Marvin a fost o persoană aparte. El putea confecționa o bombă, mai rapid decât oricine pe care cunosc. Locuitorii Moldovei sunt profund recunoscători lui Marvin,” spune personajul lui Bruce Willis.

În noua peliculă își face apariția și un moldovean. Este vorba despre Nicon Caraman, participantul primului proiect Fabrica de Staruri. Nicon locuiește în prezent la Londra, unde au avut loc filmările peliculei. Moldoveanul spune ca s-a filmat doar două zile, nu a avut nicio replică și nici măcar nu știe despre ce este filmul, menționează prime.md.

Ultima scenă din primul film RED, lansat în 2010, are loc în Moldova. Atunci, un coleg rus a propus neînfricatului John Malkovich „să rezolve o problemă nucleară în Republica Moldova”. Premiera RED-2 va avea loc în cinematografele din Moldova.

Sursa: UNIMEDIA, PRIME

Distribuie articolul: