Moldoveanul Vladislav Untu și partenera sa de dans Polina Baryshnikova au făcut istorie în lumea dansului sportiv, devenind cei mai buni din lume! Dansatorii au ieșit învingători din toate campionatele din acest an, organizate de Federația Mondială de Dans Sportiv. 

„Sunt cei mai buni la dans și sunt ai noștri! Ne putem mândri cu rezultatele frumoase pe care le-au obținut dansatorii de la noi”

Citește și: Reprezentanții Moldovei Vladislav Untu și Polina Baryshnikova au devenit Campioni Mondiali pentru a doua oară! (Video)

Pe 23 noiembrie, la Timișoara a avut loc competiția WDSF World Championship Youth Standard, organizată de Federația Mondială de Dans Sportiv. Dansatorii Vladislav Untu și Polina Baryshnikova au înregistrat un rezultat cu adevărat unic, devenind recordmeni!

Tinerii au luat aurul și se întâmplă pentru a 6-a oară, aceștia ieșind învingători la toate competițiile organizate de Federația Mondială de Dans Sportiv în acest an!

„Participarea noastră în cadrul Campionatului Mondial desfășurat în Timișoara de-a dreptul a fost … wooow! Din cele 71 de cupluri participante din întreaga lume, perechea noastră s-a clasat pe primul loc. Acest campionat a fost ultimul la care am participat ca reprezentanți ai categoriei Tineret. Emoții, lacrimi de bucurie și recunoștință, sunt doar câteva stări pe care le-am trăit atât eu, partenera mea, cât și întreaga noastră familie. Cu un interval de o săptămână am obținut două tituluri mondiale, ceea ce a presupus o implicare fizică, dar și emoțională imensă. Dar s-a meritat, pentru că obținând acest titlu de Campioni Mondiali ai dansului Standard, am reușit să devenim și unica pereche din lume care practică dansul sportiv, care a câștigat consecutiv 6 medalii de aur (3 medalii cu titlul de Campioni Europeni și 3 medalii cu titlul de Campioni Mondiali). Pentru un sportiv emoția succesului e de scurtă durată pentru că în față stau alte campionate, concursuri și o nouă categorie de dans”, a declarat Vladislav Untu pentru EA.md.

Noi îi felicităm din toată inima și suntem mândri de munca imensă și rezultatele obținute de dansatorii Veaceslav Untu și Polina Baryshnikova!

Foto: Facebook.com

Vezi și: A făcut istorie pentru a 5-a oară în acest an! Interviu cu Vladislav Untu, reprezentantul Moldovei la dans sportiv

Distribuie articolul: