Frumusețea naturală a actriței Mădălinei Ghenea devine tot mai des motiv de bârfă pentru gurile rele. Iată că un material recent, difuzat de un tabloid care face aluzie la operații de mărire a buzelor, a supărat-o rău pe vedetă. Modelul român s-a văzut nevoit să vină cu un mesaj public în care să spună lucrurilor pe nume.

12308010_1093403647338567_2001927967695298179_oPentru a-și proteja imaginea, Mădălina Ghenea a solicitat managerului unui tabloid să elimine materialul în care se menționează că vedeta și-a „tunat” buzele și să-i adreseze scuze publice pentru prejudicii morale:

„Este doar un răspuns la sutele de mesaje pe care le primesc de la cititoare și care îmi scriu că vor și ele să se opereze „ca mine”.

Termenii de operație estetică și procedură estetică sunt des întâlniți, mai ales în mediul online și literatura tabloidă. De multe ori, aceștia sunt folosiți echivoc, cu aceeași semnificație. Există multe întrebări și concepții greșite, în special la nivelul pacienților, care cred că acești termeni sunt sinonimi. În fapt, ei sunt diferiți.

În cazul unei proceduri estetice, nu se taie nimic, nu se face o anestezie generală, nu sunt aceleași riscuri.

De exemplu, citesc într-un articol că mi-am operat nasul. Voi răspunde mai puțin elegant și sper să fie un răspuns destul de clar pentru toată lumea: NU M-AȘ TĂIA PE FAȚĂ PENTRU NIMIC ÎN LUME!

În ultimele luni am citit de prea multe ori că am augmentat câte ceva! Este vorba doar despre minciuni. Meseria mea nu îmi permite să exagerez! Nu sunt eu cea care exagerează!”, spune actrița, în mesaj.

Foto: clujmanifest.ro

Distribuie articolul: