Deși este model și arată perfect, în seara zilei de 2 mai, Natalia Vodyanova a devenit mămica celui de-al patrulea copil. De data aceasta, Natalia, împreună cu soțul acesteia, businessman-ul Antoine Arno, au decis să-l numească pe micuț – Maksim, iar prima poză cu nou-născutul a fost împărtășită chiar fanilor săi de pe Instagram.

Noaptea trecută, la ora 2:45, s-a născut fiul nostru, Maksim, care își confirmă pe deplin prenumele: cântărește 4200 de grame și măsoară 55 cm lungime! Atât eu, cât și bebelușul, ne simțim minunat, iar tăticul nostru e mândru și fericit. Mulțumim tuturor, pentru urările calde, pe care vreau să le transmit tuturor femeilor, care sunt însărcinate. Savurați fiecare minut!” a scris Natalia, acum câteva ore, fanilor săi virtuali.

Micul Maksim este primul copil al miliardarului Arno, iar, despre sarcina modelului, presa rusească a aflat în luna noiembrie, a anului trecut. Se vehicula că cei doi așteptau o fetiță, însă zvonurile au fost false.

Modelul de 32 de ani educă deja 3 copii, din prima căsătorie cu aristocratul britanic Justin Portman: pe fiul Lucas, de 12 ani, fiica Neva, de 8 ani și pe încă un fiu – Victor, de 5 ani.

Foto: www.tele.ru, lady.tsn.ua, beauty.ua, facebook.com

Distribuie articolul: