Focoasa brunetă a trecut printr-un travaliu chinuitor luni seara. A durat ore întregi și a fost extrem de dureros.

Top modelul şi actriţa Mădălina Ghenea, în vârstă de 28 de ani, şi logodnicul său, afaceristul Matei Stratan (29 de ani), au devenit luni seara părinţii unei fetiţe. Mădălina Ghenea a născut o fetiţă sănătoasă la o clinică privată din Bucureşti. Vedeta şi-a dorit să nască natural, însă după un travaliu dificil medicii au sfătuit-o să recurgă la operaţia de cezariană.

Ghenea

Foto: Libertatea

„Trăiesc o minune! A fost un travaliu foarte dificil, a durat ore întregi, dar nu s-a putut altfel. Este o fetiţă foarte cuminte. Eu am plâns cum nu am făcut-o niciodată în viaţa mea“, au fost primele declaraţii ale Mădălinei pentru emisiunea „Agenţia Vip“, difuzată de Antena Stars.

Sarcina nu a fost una uşoară, astfel că proaspăta mămică a trăit emoţii intense pe parcursul celor opt luni.

„În sfârşit mi se îndeplineşte cea mai mare dorinţă, am găsit liniştea pe care cu toţii o căutăm. E minunat să găseşti cel mai cald cămin în partenerul tău, oriunde ai fi. În mai-iunie voi avea trei contracte, iar ea (fetiţa – n.red.) va fi cu mine. De îndată ce se va putea, vom începe să călătorim. Este visul meu să-i arăt lumea“, a declarat Mădălina Ghenea pentru Elle.ro.

Sursa: adevarul.ro

Distribuie articolul: