După ce am aflat că va apărea pe coperta numărului aniversar al revistei române „Avantaje”, Lilia Mândru, unul dintre cele 18 modele „DARE Social Fashion Show”, a participat la show-ul românesc „Răi da’ buni”, de la Antena Stars. Ieri seară, însă, Andreea Marin a mărturisit încă o veste bună: Lilia a fost aleasă pentru a-și dezvălui povestea și în cadrul campaniei „Alege demnitatea”.

„Lilia Mandru, un om model și o minune de fată! O învingătoare. Puteți afla povestea ei în această seara, la Răi da’ buni, de la Antena Stars, la 19,45. Și o găsiți pe coperta Avantaje, din această lună”, declara Andreea Marin aseară, pe contul său oficial de Facebook.

Andreea Marin a dezvăluit tot ieri că Lilia este eroina sa în spotul pentru campania „Alege demnitatea”: „Lilia e protagonista mea, cu povestea ei atât de impresionantă de învingătoare. Ea e și personajul minunat de pe coperta aniversară „Avantaje”. Avem emoții!”

Lilia Mândru, una dintre cele 18 modele de viață, participante la DARE Social Fashion Show, se află acum în România, unde susține probele de admitere pentru un masterat la care a aplicat în București.

Lilia Mândru

Foto: Facebook, Ellene Mocrii, colaj PentruEa.md

Distribuie articolul: