Excesul de greutate, strabismul și alte dizabilități fizice nu mai împiedică acum fetele să facă o carieră în modeling. Modelul cu un singur braț din Marea Britanie, Kelly Knox este o dovadă perfectă în acest sens. Modelului de 29 de ani îi lipsește o parte din mâna stângă, dar acest fapt nu o oprește să facă o carieră pe podium.

Câțiva ani în urmă credeam cu tărie că frumusețea ideală de sex feminin corespunde parametrilor 90-60-90. Pe podiumurile de modă defilau fete înalte și slabe, apreciate de fani din întreaga lume care aspirau să fie ca ele. Lumea sa schimbat și, odată cu ea, și conceptul de frumusețe. Dacă am admirat modele plus-size, acum putem vedea la spectacolele de modă și modele cu handicap. Kelly Knox, în vârstă de 29 de ani este doar una dintre ele.

 Model Kelly

Kelly

Blonda superbă este aproape imposibil de distins dintre colegele sale de breaslă. Un singur lucru o deosebește: frumuseții lui Knox îi lipsește brațul stâng. Cu toate acestea, handicapul ei nu a oprit-o, în urmă cu cinci ani, să devină câștigătoarea prestigiosului concurs britanic pentru modelele cu dizabilități Britain’s Missing Top Model de la canalul BBC .

 model cu o mana

Modelul cu o mana

Ca un premiu, ea a primit posibilitatea de a semna un contract cu o agenție mare de modeling – Take 2 Model Management, precum și o ședință foto în paginile revistei de modă Marie Claire. Acum cariera lui Kelly este de avânt. În acest an, ea a fost invitată să participe la spectacolul P&G Beauty Vision House Event .

 Kelly Kelly

Knox nu se oprește aici. Fata vrea să-și încerce puterile în televiziune și este hotărâtă să devină un model de succes în modă. Ea vrea să arate prin exemplul său că persoanele cu dizabilități nu ar trebui să piardă speranța, că ele trebuie să lupte pentru visele lor, orice ar fi și, de asemenea, să dovedească faptul că frumusețea este diferită, iar loc pe podium este suficient pentru toată lumea. Kelly nu a încercat niciodată să ascundă defectul ei congenital și nu a folosit niciodată o proteză.

 Kelly

“Am o carieră frumoasă în față, vreau și trebuie să fac multe. În lumea modei și a frumuseții aproape niciodată nu veți vedea fete cu handicap, iar acest lucru mă supără foarte mult. Sper ca exemplul meu să schimbe cumva situația. Persoanele cu dizabilități au fost deja acceptate în sport și la televiziuni, următorul pas este moda”, a spus Kelly reporterilor portalui britanic Daily Mail.

Sursa/Foto: Woman.ru