Am rămas impresionați să aflăm despre cum decurge sarcina modelului costarican Sarah Stage. Grație sportului și alimentației sănătoase, femeia de 30 de ani a reușit să se mențină în formă pe parcursul sarcinii și a ajuns până în ultima lună de graviditate într-o formă incredibilă: nimeni n-ar fi spus că este însărcinată. Vestea fericită este că modelul a născut o frumusețe de băiat, fără nicio problemă de sănătate!

foto: Instagram

foto: Instagram

Deși a fost criticată în nenumărate rânduri pentru faptul că „își afectează sarcina”, modelul de 30 de ani a născut marți un băiețel absolut sănătos!

Sarah Stage a fost recunoscută în întreaga lume după ce a ajuns până în a noua lună de sarcină fără ca să-și facă vizibilă burtica. „Sunt emoționată, fericită și mă bucur de fiecare secundă a sarcinii. N-am răbdare să-l întâlnesc pe micuțul James”, declara mămica, însărcinată în 37 de săptămâni.

foto: Instagram

foto: Instagram

Pe conturile sale virtuale apăruseră o serie de selfie-uri în lenjerie intimă, despre care nimeni n-ar fi crezut că ilustrează o sarcină. Modelul și-a lucrat un abdomen de invidiat și anume din acest motiv burtica acesteia nu a lăsat-o cu gram de grăsime. Pentru că fanii acesteia și-au dorit nespus să afle cum va evolua sarcina, la contul de Instagram al femeii s-au abonat mai bine de 1,6 milioane de internauți.

Temerile unora, că micuțul se va naște cu probleme de greutate, au fost absolut nefondate, pentru că având un abdomen atât de tonifiat, Sarah a reușit să nască foarte de ușor. Femeia a renunțat să poarte haine largi de-a lungul sarcinii, pentru că așa, avea să-și ascundă și mai mult sarcina.

Potrivit Daily Mail, modelul costarican a devenit instantaneu o sursă de inspirație menită să le ajute pe alte femei să lucreze asupra corpului lor și adopte un mod sănătos de viață. „Sunt complet inspirată să merg la sala de sport chiar de dimineață. Dacă voi avea vreodată copii, mă voi inspira de la tine în timpul sarcinii”, comentau fanele lui Stage.

Modelul a făcut fitness până în ultima lună de sarcină și a urmat o dietă sănătoasă, bazată pe spanac și carne de pui.

foto: Sarah Stage

foto: Instagram

Luni seară, Sarah comunica pe internet că încă mai așteaptă venirea pe lume a copilului și nici nu intuia că avea să nască exact a doua zi. „Vă mulțumim pentru sprijinul pozitiv pe care l-am primit de-a lungul sarcinii. E doar începutul”, declara aceasta. Băiețelul care a venit pe lume marți se numește James și a fost notat cu nota nouă după ce a trecut testul APGAR.

De altfel, lumea a aflat despre ea și mai devreme, pentru că modelul este și un activist înverșunat pentru drepturile animalelor. Așa ori altfel, Sarah a devenit mamă și asta e cel mai important!

Distribuie articolul: