Zvonurile că modelul Cara Delevingne, în vârstă de 25 de ani, a început să se întâlnească cu fiica lui Michael Jackson, Paris Jackson, în vârstă de 19 ani, au apărut la sfârșitul anului trecut. Ulterior, ele au fost surprinse într-un club de noapte din Londra, ținându-se de mâini.

Trei luni mai târziu, Cara a fost fotografiată în compania lui Paris la Săptămâna Modei din Londra, mai întâi – într-un restaurant din centrul orașului, în zona Mayfair și mai târziu la clubul Fabric. După petrecere, paparazzii au prins  cuplul la intrarea hotelului în care Jackson s-a cazat. Fetele au petrecut noaptea împreună, iar dimineața au părăsit locul tot împreună.

Anul trecut, Jackson, care până atunci s-a întâlnit doar cu bărbați, în public și-a sărutat o prietenă – DJ Caroline D’Amor.

„Paris nu vede necesar să vorbească despre acest lucru, însă nici nu ascunde prea mult că acum este mai interesată de fete”, a declarat un insider pentru Radar Online.

Citește și: Supermodelul Cara Delevingne a apărut în public îmbrăcată în stil Harry Potter

Cara se întâlnește de mult timp cu fete. În 2016, s-a despărțit de cântăreața Annie Clark, cunoscută sub pseudonimul St. Vincent, după doi ani de relație.

Sursa