Ultima vreme asistăm la renaşterea stilului vintage, iar numărul doritoarele de a purta o ţinută din belle epoque tot creşte. Iată de ce mulţi designeri de rochii de mireasă, cum ar fi Elie Saab, concep rochii, având la bază acest stil; însă cu mai multă imaginaţie clasică şi modernă, creează rochii contemporane-vintage.
Rochia de mireasă din dantelă şi broderie manuală sau topită au fost caracteristice perioadei de graţie al anilor ’20-’70 ai secolului trecut. Chic-ul ţinutei miresei era finisată cu un şirag de mărgele ori aşa-numitele bijuterii „art nouveau”. Dezavantajul acestor rochii constau în aceea că stofa rochiei era altă culoare decât cea albă imaculată, în plus era lipsită de oricare strălucire, de unde şi s-a pronunţat efectul rochiei prăfuite.

 


Însă datorită perioadei extrem de libertine în expunerea vestimentară, în care trăim, designerii oferă cele mai inedite modele de rochii de mireasă, mixând cu cele mai contraste stiluri. Aşa-dar vă propunem câteva modele pentru inspiraţie, în cazul în care vă puteţi bucura de serviciile unui croitor bun în materie de rochii de mireasă. Modelele conţin elemente ale stilului vintage, menţinând mai mult forma rochiilor “Amper”, cu dantelă ori brodate, de culoare pastel, champagne, creme, ivory, roz pal etc.foto: Wedding Inspirasi

 

 

Distribuie articolul: