Alegerea unui mantou perfect pentru rochia de revelion sau pentru orice sărbătoare de iarnă constituie o provocare pentru noi. Mereu putem da greș la alegerea acestuia pentru că ne gândim că lumea o să-l treacă cu vederea de îndată ce vom dezvălui rochia minunată pe care o purtăm.

Ceea ce porți deasupra contează mult și nu trebuie neglijată prima impresie pe care o lași atunci când pășești într-o încăpere, înainte de a lăsa mantoul, să-ți alunece cu nonșalanță de pe umeri. 

Alegerea ideală pentru o rochie de seară este un palton din stofă, lung până la genunchi, sau o haină din blană. În cazul paltonului, poți alege să-ți pui în evidență silueta și feminitatea, îmbrăcând unul într-o culoare uni cu o croială clasică, cambrat, sau poți miza pentru aerul cool pe care ți-l va da un palton masculin din stofă cadrilată peste o rochie lungă din mătase. Oricare ar fi alegerea ta, asumă-ți-o și poart-o cu atitudine.

zara.com

Pentru acest timp friguros ar fi perfect să ai o blană care să pe lângă farmecul și căldura pe care o oferă, aceasta se va combina perfect cu orice tematică a sărbătorilor de iarnă.

www.dailymail.co.uk

 

Distribuie articolul: