Interpreta MakSim a trecut prin multe în viața ei. Și deși este una dintre cele mai discrete vedete, aceasta a dezvăluit într-un interviu detalii neștiute despre soarta ei.

MakSim, cu numele real Marina Abrosimova, în vârstă de 37 de ani, este una dintre cele mai populare vedete din Rusia, în mijlocul anilor 2000, muzica ei era auzită peste tot, iar la un moment dat aceasta s-a retras din luminile reflectoarelor. Ulterior s-a aflat că în anul 2019, interpreta a nimerit într-un accident rutier teribil, după care s-a ales cu cicatrici, iar faptul că a rămas în viață a fost practic o minune.

Artista a avut nevoie de mai mult timp ca să se recupereze după acest accident. În același timp, în viața ei se desfășurau alte drame personale, din cauza cărora nu putea străluci ca înainte pe scenă. Atunci anunțase despre încheierea carierei de artist.

Din fericire în ultimile luni, MakSim încearcă să revină pe scenă și să lanseze proiecte muzicale noi. Recent, aceasta a dezvăluit cum a căpătat cicatricile de pe față, pe care le-am observat încă la începutul carierei sale, dar și cele mai recente, de pe corp.

„Am mai multe cicatrici pe corp, dar nu mă intimidează deloc. Există, sunt trăite. Despre cea de pe podul nasului, aș vrea să spun o poveste frumoasă, dar totul este banal – m-am lovit de masă. Și mai există o cicatrice pe frunte după accident”, a povestit starul.

Deși insistă că nu se rușinează și nu vrea să înlăture cicatricile pe care le are, majoritatea fotografiilor distribuite de MakSim sunt retușate. Cel mai probabil aceasta nu dorește să atragă atenția asupra acestor mici imperfecțiuni.

Sursa: Woman.ru

Distribuie articolul: