Carlas Dreams a publicat videoclipul filmat săptămâna trecută la Chișinău. Este vorba de melodia „Anti CSD”. Imaginile sunt filmate integral în parcul industrial din sectorul Buiucani al Capitalei.

Vă anunțam acum o săptămână că într-un parc industrial din Chișinău, regizorul Roman Burlaca dar și mai mulți tineri, îmbrăcați în hanorace, cu glugile și ochelarii de soare, așa cum obișnuiește să poarte și solistul trupei, filmau un clip.

Echipa de filmare a păstrat însă cu strictețe secretul producției, iar în timpul filmărilor nu a răsunat nici o notă muzicală, lăsându-ne doar să ghicim ce pregătește Carla’s Dreams.

Carla's clip

Mesajul piesei „Anti CsD” este unul mai neobișnuit, poate fi interpretat atât că un dialog intern, cât și o dezbatere a unor opinii publice pe câteva subiecte, printre care inclusiv pe unele mai delicate.

„Uneori, dialogul intern, oricare ar fi natură acestuia, este mai important decât un dialog public. Uneori, o poziție se sculptează prin perioade cu multe dialoguri de acest fel. Și mai e ceva… Dar asta e la mintea fiecăruia. Ceea ce știm sigur este că mulți dintre cei care vor citi acest post, pe această pagină, ne vor înțelege exact cum ne dorim. V-am cuprins ,) P.S. Ambii )”, a declarat Carla’s Dreams.

Sursa: Agora.md