Unele Regine ale Frumuseții nu i-au în calcul regulamentul deplin de participare la concursurile naționale și internaționale de Miss. La fel s-a întâmplat și în cazul lui Emily Kachote - o tânără de 25 de ani, care a cucerit coroana de Miss Zimbabwe. La scurt timp după victoria din cadrul concursului, Emily a fost privată de titlu din cauza unor fotografii scandaloase, publicate pe internet.

Descalificarea tinerei de 25 de ani s-a întâmplat după ce organizatorii concursului Miss Zimbabwe au identificat o serie de fotografii încărcate grație serviciului de mesagerie instantanee WhatsApp. După acest incident, tânăra nu-și va mai putea reprezenta țara la concursul internațional Miss World.

Potrivit regulamentului emis de către organizatorii concursului și asumat de către participante, fetele nu au voie să pozeze nud, în fotografii, nici măcar în arhiva de familie dedicată soților. În cazul lui Emily Kachote, fotografiile au fost dezvăluite publicului de către iubitul acesteia. În imagini, câștigătoarea titlului de Miss Zimbabwe stă absolut dezgolită în cada din baie.

foto: sundaymail.co.zw

foto: sundaymail.co.zw

Din spusele participantei, fotografiile au fost realizate cu mult timp în urmă, de aceea Emily presupunea că imaginile au fost șterse din arhiva personală. „S-a întâmplat demult și consider că trecutul meu n-ar trebui să-mi determine viitorul”, declară tânăra descalificată.

În mesajele pe care le publică pe pagina sa oficială de Facebook, tânăra afirmă: „Nu contează cât de mult încercați să mă scoateți de pe tron și să mă șantajai cu fotografii nud. Nu veți câștiga bani. Sunt aici și voi rămâne aici. Voi rămâne Miss Zimbabwe plină de speranță și voi deveni Miss World în curând.”

Emily Kachote a mai dezvăluit, pe Facebook, că își va lua un avocat și va putea să-și continue evoluția la Miss World. În curând, va organiza și o conferință de presă la acest subiect.

foto: facebook

foto: facebook

Amintim că și anul trecut deținătoarea titlului de Miss Zimbabwe a fost descalificată din concurs din același motiv.

Distribuie articolul: