Recent la Târgoviște, România a avut loc Balul Bobocilor Universităţii Valahia. Câștigătoarea titlului de Miss Valahia 2013 a fost desemnată Teodora Ursu, o tânără din Republica Moldova, studentă la Târgoviște. 

Clubul Studenţilor din Târgoviște, România a fost plin de tineri petrecăreți, fete frumoase și multă voie bună, spectacolul fiind atât pe scenă, cât şi în sală, mai ales în primele rânduri. Studenţii şi-au susţinut favoritele la titlul de miss, au aplaudat, au dansat şi s-au distrat.

 Miss in imagini

Din cele opt pretendente la titlul de Miss, juriul a desemnat-o câştigătoare pe Teodora Ursu, din Republica Moldova, candidata nr. 6. Tânăra este originară din Florești, localitate unde a  studiat la Școala de Arte plastice și a absolvit Liceul Teoretic “Ion Creangă”. În România, Teodora studiază la Facultatea de Drept și Științe Social-Politice de la Universitatea valahia din Târgoviște, județul Dâmbovița. În timpul liber studenta este voluntar la Asociaţia VERB, activează în calitate de reporter la publicația “Reporter Local”, este bloggeriță și a participatîn cadrul proiectului Redescoperă Moldova.

Teodora Ursu

Teodora Ursu (rochie roz)

Miss in printese

Sursa/Foto: Facebook, gazetadambovitei.ro

Distribuie articolul: