Moldoveanca noastră este noua participantă la reality show-ul DOM-2. Anastasia Iacub și-a surprins prietenii cu imagini alături de noul ei iubit din proiect. 

Pe patru februarie modelul basarabean Anastasia Iacub și-a intrigat admiratorii cu o poză făcută la aeroport, iar la o săptămână, pe 11 februarie, aceasta și-a făcut apariția în cadrul show-ului televizat DOM-2.

În cadrul acestui episod moldoveanca, alături de alte patru persoane a venit să-i cucerească pe participanții existenți, pentru a putea rămâne în proiect. Reieșind din pozele publicate în aceeași zi, atât de model cât și de un participant mai „vechi”, se pare că tinerei i-a reușit acest lucru. Una din regulile „nescrise” ale acestui show este ca nou-veniții să viziteze pe cineva pe care deja îl simpatizează, lucru care îi oferă mai multe șanse de a rămâne în proiect.

Bruneta noastră a decis să-l cucerească pe Saimon Mardanshin și se pare că a reușit să-i câștige încrederea. Fiecare dintre ei a postat deja pe rețelele de socializare poze comune în care par destul de apropiați ținându-se de mână.

„În sfârșit, pe strada mea e sărbătoare. Cred că pe fața mea se vede bine. Chiar îmi doresc o relație, să am parte de grija și de căldura femeii. Nastenica, toate speranța e în tine!”, este mesajul de bun venit al lui Saimon. Răspunsul modelului nu s-a lăsat mult așteptat: „Tu ești sprijinul meu, protectorul meu, leul meu…”.

DOM 2 este probabil cel mai urmărit reality-show din Rusia, care este difuzat începând cu anul 2004. Voi priviți această emisiune? Credeți că Anastasia se va reține pentru mai mult timp în proiect?

Foto: Google.com, Instagram.com

Vezi și: Vasile Macovei comentează zvonurile despre divorț și relația sa cu Anastasia Iacub! (Video)