Interpreta Miss M și-a propus să revină în țara de baștină cu numeroase apariții pe plan muzical și s-a ținut de cuvânt. Artista a filmat recent primul videoclip pentru single-ul „Nasty Summer”.

Tânăra interpretă, Miss M, ne-a prezentat imagini din culisele filmărilor pentru primul său videoclip la piesa „Nasty Summer”. Filmările clipului, în regia fraților Spoială, au avut loc la Soroca și Vadul lui Vodă. 

miss

miss2

Alături de baletul Black&White și mica dansatoare, Ionela Țăruș, la fimări au participat sportivi, fotbaliști și modele. Filmările s-au încheiat deja și judecând după pozele, lumea s-a distrat, iar clipul va arăta bine.

miss3

miss5

Ascultă aici piesa interpretei

Miss M, cu numele adevărat Anastasia Ursu, originară din or. Bălți,  a aboslvit  Academia de Cultură Slavonică din Moscova, catedra de estradă și jazz. A activat ca solistă a grupului Aleksandrov Park, dar și în calitate de back vocalistă în concertele starurilor din showbizul rusesc. Pe lângă proiectul Miss M, promovat atât în Rusia cât și în Moldova, Anastasia este solista grupului Оранжевый Vinil, colaborează cu soliștii muzicalurilor din Zorro, Mica Sirena, Mamma Mia!, Frumoasa și Bestia. 

Distribuie articolul: