Prietenii sunt oamenii care ne cunosc pe interior, care simt pe pielea lor ceea ce simțim și care vor jertfi orice, doar ca să ne sară în ajutor. La fel s-a întâmplat și în cazul lui Gerdi McKenn - o tânără diagnosticată cu cancer la sân, care a fost ajutată într-un mod extraordinar de către prieteni!

Tinerei pe nume Gerdi McKenn i-a fost diagnosticat cancerul glandei mamare încă anul trecut, iar atunci când prietenii săi au aflat despre acest lucru, au rămas pur și simplu șocați. Una dintre prietenele femeii l-a contactat pe fotograful Albert Bredenhann, iar în scrisoarea de rugăminte, i-a adresat un mesaj de solicitare a unui proiect foto care să o ajute pe Gerdi să supraviețuiască. Pentru că proiectele sociale îl interesau și până atunci, fotograful a acceptat cu plăcere această provocare.

Acesta este grupul de prieteni ai lui Gerdi, care au decis să-i salveze viața.

Sora lui Gerdi: „Dacă aș putea face ceva, pentru ca ea să se simtă mai bine, aș realiza asta cu dragoste!”

Pentru că nimeni dintre prieteni nu realizase un proiect similar în trecut, pentru fiecare dintre ei a fost un moment emoționant. „Sunt foarte emoționată, însă știu că trebuie să facem acest lucru”, declara una dintre prietene.

Ea este  Gerdi McKenn, iar aceasta este reacția sa, atunci când au văzut ceea ce au făcut prietenii pentru ea: proiectul „Orice în numele iubirii”:

Fiecare dintre prieteni s-a ras pe cap, pentru a fi solidar cu perioada de chimioterapie prin care trecea Gerdi:

 v

Doar oamenii care cunosc ce înseamnă cancerul sau măcar au văzut cu ochii lor efectele lui, vor înțelege valoarea acestei fotografii!

Aceste poze au fost realizate în culisele proiectului foto:

Filmul închinat acestui proiect a adunat, la un an de la încărcarea pe Vimeo, peste 3 mlrd de vizualizări.

Distribuie articolul: